Referenser

Teknikmagasinet

Butikskedja som har valt att använda affärssystemet Pyramid i alla sina butiker samt Citrix Xenapp för att koppla upp sig till systemet som hanteras centralt. De använder också Netropolis egenutvecklade handdatorlösning MemorID till Pyramid.

 

Gymgrossisten & BodyStore

Dessa är  två av Sveriges ledande internetbutiker inom träning och hälsa. De använder affärssystemet Pyramid och Netropolis sköter deras it-verksamhet med bland annat tjänsten Systemskötsel och fastprisavtal på support.

 

RF Maskin

Med moderna verktyg, metoder och material och ett brett sortiment av reservdelar kan RF Maskin erbjuda det senaste inom maskinservice och -reparation. De använder affärssystemet Pyramid, hela IT-driften sker på Netropolis Hosting/Mobil Arbetsplats och med fastprisavtal har företaget full support till fast månadskostnad.

 

Kilenkrysset

Företagsgrupp som består av ett flertal bolag. De bedriver byggverksamhet och fastighetsförvaltning. Netropolis hjälper dem att hålla hela sin IT-verksamhet rullande med bland annat affärssystemet Pyramid, Hosted Kaspersky, E-post, Systemskötsel, Distansbackup och fastprisavtal på all support.

 

Aerfast

Aerfast AB utvecklar, tillverkar och distribuerar infästningsprodukter, t.ex. tryckluftsdrivna spikverktyg.  Sedan 2002 är de en del av Van Aerden Industrigrupp som består av ett antal olika fabriker och företag i ett tiotal länder i Europa samt en exportavdelning med affärsverksamhet i mer än 70 länder. De har valt Netropolis för leverans av hela deras IT-system i Sverige, inklusive hård- och mjukvara, affärssystemet Pyramid, anpassade programlösningar, Systemskötsel och fastprisavtal på all support.

 

Byggnadsfirman Lund

Byggnadsfirman Lund AB är ett välskött familjeföretag som startades av byggmästare Hilding Lund för 60 år sedan.

Idag äger, förvaltar och hyr de ut mer än 1500 lägenheter och 200 lokaler. 

De har valt att ha hela IT-driften på Netropolis Hosting/Mobil Arbetsplats och med fastprisavtal har företaget full support till fast månadskostnad.

 

Back Up Group

Företagsgrupp i Örebro som sedan starten 1987 jobbar med visuell kommunikation och profilering. De levererar skyltar, dekorer samt inredning och möbler till både lokala och rikstäckande företag. De använder Pyramid Business Studio i hela arbetslinjen samt Pyramid E-line för webshoppen och de har valt att ha hela sin drift på Netropolis Mobil Arbetsplats/Hosting, Kaspersky Antivirus på alla sina datorer och fastprisavtal på all support.

 

Gallerix

Gallerix är en detaljhandelskedja som erbjuder inspiration genom prisvärda väggdekorationer och andra dekorativa produkter. De använder sig av affärssystemet Pyramid centralt och i butikskassorna. Hela systemet driftas på Netropolis Hosting/Mobil Arbetsplats. Netropolis levererar också all hårdvara och alla på Gallerix har support på fastprisavtal.

 

Wasa Sweden

Wasa Sweden producerar och säljer tillbehör till kläder, såsom tryckknappar, jeansknappar och andra produkter inom konfektion till framförallt Nordiska Konfektionsföretag med global produktion och kontor i Sverige, Danmark, Tyskland och Hong Kong samt OEM tillverkning i Kina. Netropolis utvecklar deras Pyramidsystem bl.a. vad gäller anpassade funktioner för det löpande arbetet, utbildningar, support och skapandet av webbshoppar.

 

Copyright  ©

Netropolis AB

info@netropolis.se

Tel: 0589-193 33    

Fax: 0589- 199 32